Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Oppnedappelsinkake bredde

Oppned-kake med appelsin og vanilje

Ingredienser

12  porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 250 g melis
  • 1 ts vaniljesukker
  • 150 g hvetemel
  • 110 g skåldede mandler
  • 150 g smeltet smør

Appelsintopping:

  • 220 g melis
  • 0,5 dl vann
  • 1 stk. vaniljestang , delt på langs
  • 2 stk. appelsin
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 415 kcal
Fett 17 g
Protein 7 g
Karbohydrater 56 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Oppned-kake er en artig og knallgod kake som lages i stekepannen!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

12  porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 250 g melis
  • 1 ts vaniljesukker
  • 150 g hvetemel
  • 110 g skåldede mandler
  • 150 g smeltet smør

Appelsintopping:

  • 220 g melis
  • 0,5 dl vann
  • 1 stk. vaniljestang , delt på langs
  • 2 stk. appelsin
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 415 kcal
Fett 17 g
Protein 7 g
Karbohydrater 56 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Hvelv kaken mens den fortsatt er helt varm, ellers vil sukkeret stivne og den vil bli vanskelig å få ut av formen. Vær forsiktig så du ikke brenner deg.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB14 12.12.2024 21:59:18