Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Oreokake

Oreokake

Ingredienser

16  porsjoner

Kjeksbunn:

  • 250 g oreo-kjeks
  • 100 g smeltet smør

Midterste lag:

  • 2 dl kremfløte
  • 300 g mørk sjokolade
  • 3 stk. gelatinplater
  • 2 stk. egg

Øverste lag:

  • 300 g hvit sjokolade
  • 3 stk. gelatinplater
  • 2 stk. egg
  • 2 dl kremfløte
  • ca. 70 g oreo-kjeks

Pynt:

  • 0,5 pk oreo-kjeks (kan sløyfes)
  • 500 g jordbær (kan sløyfes)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 479 kcal
Fett 32 g
Protein 7 g
Karbohydrater 41 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Denne oreokaken har alt! Sprø kjeksbunn av oreokjeks, fløyelsmyk og kraftig mørk sjokolademousse og hvit sjokolademousse med knasende sprø biter av oreo. Servert med en kopp svart kaffe kan det knapt bli bedre. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

16  porsjoner

Kjeksbunn:

  • 250 g oreo-kjeks
  • 100 g smeltet smør

Midterste lag:

  • 2 dl kremfløte
  • 300 g mørk sjokolade
  • 3 stk. gelatinplater
  • 2 stk. egg

Øverste lag:

  • 300 g hvit sjokolade
  • 3 stk. gelatinplater
  • 2 stk. egg
  • 2 dl kremfløte
  • ca. 70 g oreo-kjeks

Pynt:

  • 0,5 pk oreo-kjeks (kan sløyfes)
  • 500 g jordbær (kan sløyfes)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 479 kcal
Fett 32 g
Protein 7 g
Karbohydrater 41 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Er sjokoladeblandingen for varm når kremfløten vendes inn vil kremen sprekke.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 07:24:11