Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Osso bucco med pasta

Ossobuco med pasta

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg kalveskank
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk. purre
  • 2 båter hvitløk
  • 1 dl olivenolje
  • 2 dl hvitvin
  • 1 boks hakkede tomater
  • 6 dl kalve- eller kyllingbuljong (utblandet)
  • 400 g papardelle pasta eller tagliatelle
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 834 kcal
Fett 32 g
Protein 64 g
Karbohydrater 61 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Vi elsker varmende gryter med masse smak når temperaturen synker og mørket senker seg! Den italienske klassikeren ossobuco med kalveskank serverer vi her med den brede pastatypen papardelle, og et raust dryss gremolata over.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg kalveskank
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk. purre
  • 2 båter hvitløk
  • 1 dl olivenolje
  • 2 dl hvitvin
  • 1 boks hakkede tomater
  • 6 dl kalve- eller kyllingbuljong (utblandet)
  • 400 g papardelle pasta eller tagliatelle
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 834 kcal
Fett 32 g
Protein 64 g
Karbohydrater 61 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server ossobucoen rykende varm sammen med pastaen. Dryss godt med gremolata på toppen. 

Osso bucco med pasta

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Italienske favoritter

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB14 12.12.2024 11:41:30