Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Til et ostebord trenger det ikke å være mange typer ost. Gjør litt ekstra ut av tilbehøret, og du får en sharingmeny som kan brukes som nettopp ostebord eller som en dessert.
Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!
Her har vi valgt å servere bakt brie med chevre rullet i pistasj , kandisert bacon, grovt brød med tranebær og rosiner, chevrekrem, bruschetta med chevrekrem og druemarmelade, ricottafiken, nøtter i honning, knekkebrød med blåmuggost og aprikoskompott.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.