Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Ostekake med gelélokk er en populær festkake til 17. mai, konfirmasjon, bryllup eller jubileum. Sprø kjeksbunn, syrlig og god ostemasse og deilig gelé på toppen. Pynt med friske bær.
Ta ut rømme og kremost en stund før du skal bake. Når ingrediensene er romtemperert, er det lettere å unngå klumper i ostemassen når du sper inn geléen.
Vil du se på flere oppskrifter med ostekake? Ikke noe problem vi har samlet ostekakene våre, slik at du enkelt kan velge.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.