Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Ovnsbakte grønnsaker er gull som tilbehør. De passer til det meste, og er nydelige bare i seg selv.
Norsk honning har en unik smak som skifter med sesongene. Variasjoner i konsistens, farge og smak bestemmes ut fra hvor biene henter blomsternektar.
I denne oppskriften vil en lys sommerhonning bidra med lett syrlighet og sødme, mens en mørkere honning gir en større kompleksitet.
Dette er tilbehøret som passer til det meste, som stek, biff, fisk, vegetarburgere, eller som en egen rett.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.