Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pabellon criollo fra venezuela

Pabellon Criollo fra Venezuela

Ingredienser

porsjoner
  • 700 g bog av storfe uten ben (grytekjøtt)
  • 1 l vann
  • 1 stk. laurbærblad
  • 5 ss nøytral olje
  • 2 stk. gulrot , hakket
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri) , hakket
  • 2 stk. løk , hakket
  • 2 stk. rød paprika , hakket
  • 4 båter hvitløk , hakket
  • 1 boks hermetiske tomater
  • ca. 3 ss worchestershiresaus
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • ca. 1 ts sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 462 kcal
Fett 24 g
Protein 40 g
Karbohydrater 18 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Venezuelas matkultur er sterkt påvirket av den vestlige verden. Mat består hovedsakelig av pannekaker, kylling, svinekjøtt, biff, supper og stuinger. Man kan imidlertid fremdeles finne originale retter, som for eksempel nasjonalretten pabellón criollo med oksekjøtt, bønner og ris, parillada som er en orgie av velsmakende kjøtt eller empanadas, en lefse med kjøtt, ost, bønner og haikjøtt. Dette er en fornorsket utgave av retten, på grunn av enkelte råvarer som kan være vanskelig å få tak her i landet.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 700 g bog av storfe uten ben (grytekjøtt)
  • 1 l vann
  • 1 stk. laurbærblad
  • 5 ss nøytral olje
  • 2 stk. gulrot , hakket
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri) , hakket
  • 2 stk. løk , hakket
  • 2 stk. rød paprika , hakket
  • 4 båter hvitløk , hakket
  • 1 boks hermetiske tomater
  • ca. 3 ss worchestershiresaus
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • ca. 1 ts sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 462 kcal
Fett 24 g
Protein 40 g
Karbohydrater 18 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Serveres med bønner og ris med hakket koriander.

I Venezuela brukes sorte bønner, og ikke røde som vist på bildet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 07:23:33