Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Panna cotta

Ingredienser

porsjoner
  • 4,5 stk. gelatinplater
  • 1 stk. vaniljestang
  • 7,5 dl kremfløte
  • 1,5 dl sukker

Bringebærsaus:

  • ca. 300 g frosne bringebær
  • 1 dl melis
  • saft av 0,5 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 585 kcal
Fett 47 g
Protein 4 g
Karbohydrater 36 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (60)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fløyelsmyk og deilig - panna cotta er en fantastisk enkel og god dessert som alle liker! En perfekt avslutning på et stort måltid, og nesten best av alt - den kan lages i god tid før servering. 

 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4,5 stk. gelatinplater
  • 1 stk. vaniljestang
  • 7,5 dl kremfløte
  • 1,5 dl sukker

Bringebærsaus:

  • ca. 300 g frosne bringebær
  • 1 dl melis
  • saft av 0,5 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 585 kcal
Fett 47 g
Protein 4 g
Karbohydrater 36 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
panna cotta trinnbilder
panna cotta trinnbilder
panna cotta trinnbilder
Ønsker du en mindre søt panna cotta, kan du fint redusere sukkermengden til det halve.

panna cotta trinnbilder

Server panna cottaen med litt frisk bærsaus og eventuelt litt friske bær. Kan lages 1-2 dager før servering.

Panna cotta

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Italienske favoritter

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 21.11.2024 16:54:54