Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Fersk skrei i sesong er noe av det beste vi kan servere i vintermånedene. La den få følge av denne kraftige, smakfulle raguen med tomat og oliven smakt til med appelsin og hvitløk, og du vil ganske sikkert få en ny favoritt!
Fordel raguen på varme tallerkener og legg fiskestykkene oppå. Server med kokte poteter eller byggris.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.