Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Paprikasalat til tapas

Paprikasalat til tapas

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. gul paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss hakket bladpersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 51 kcal
Fett 4 g
Protein 1 g
Karbohydrater 3 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ovnsbakt paprika har utrolig god smak. Her servert som en tapasrett, men dette passer også godt som tilbehør til middag.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. gul paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss hakket bladpersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 51 kcal
Fett 4 g
Protein 1 g
Karbohydrater 3 g

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 250 grader. Del paprikaene i to, fjern kjerner og frø. Legg på brett/langpanne med skallsiden opp og ha godt med olje over.
  2. Sett paprikaen i ovnen og la den stå til den er mørk og nesten ”brent”.
  3. Ta dem ut og legg plastfilm, eller aluminiumsfolie over og kjøl ned. Etter en stund, kan du så flå skinnet av paprikaen.
  4. Del paprikaen i strimler, vend sammen med olivenolje, salt og pepper og finhakket frisk bladpersille.

Serveres som en av flere tapasretter.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB11 11.12.2024 13:42:49