Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pavlova ring

Pavlova ring

Ingredienser

1  porsjoner

1 porsjon gir 6-8 porsjoner.

Marengsbunn:

  • 4 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 250 g sukker , gjerne finkornet
  • 2 ss maisenna
  • 1 ts hvitvinseddik

Eggekrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss maisenna
  • 3 stk. gelatinplater
  • 1,5 dl kremfløte

Pynt:

  • 200 g jordbær
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Form pavlovaen som en ring eller krans, for en ekstra lekker presentasjon. Nydelig å sette frem på kakebordet og minst like nydelig å sette tenna i! Topp med deilig eggekrem og friske bær. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

1 porsjon gir 6-8 porsjoner.

Marengsbunn:

  • 4 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 250 g sukker , gjerne finkornet
  • 2 ss maisenna
  • 1 ts hvitvinseddik

Eggekrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss maisenna
  • 3 stk. gelatinplater
  • 1,5 dl kremfløte

Pynt:

  • 200 g jordbær
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Pavlova 3a
Pavlova 3b

Perfekt å sette frem til 17.mai frokosten!

Stemningsbilde 17.mai

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13351, server:MP-PRD-WEB12 10.03.2025 22:14:01 handleliste stengt