Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pavlova uten eddik og maizena - Mini pavlova

Pavlova uten eddik og maizena

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. eggehvite
  • 0,5 ts bakepulver
  • 3 dl sukker

Pynt:

  • 3 dl kremfløte
  • ca. 200 g jordbær
  • ca. 200 g blåbær
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Mini pavlova uten eddik og maisenna! Marengsbunnene kan gjøres ferdig lang tid i forveien og oppbevares tørt. Rett før servering legger du på krem og bær. Som en variasjon kan du også blande vispet krem med vanilje- eller romkrem.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. eggehvite
  • 0,5 ts bakepulver
  • 3 dl sukker

Pynt:

  • 3 dl kremfløte
  • ca. 200 g jordbær
  • ca. 200 g blåbær
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Kitty

    Blir denne pavloven spel utenpå og seig inni? Uten maizena og eddik?

    • Ann-Christin Bru

      Hei Kitty! Uten maizenna og eddik blir den mer sprø enn seig, mer som pikeskyss. Med maizenna og eddik er det lettere å lykkes med pavlova, da eddiken stabiliserer eggehviten og maizennaen hjelper til med å holde kaken seig inne, selv om man steker den litt for lenge. Mvh, Ann-Christin, MatPrat

  • Jakob Sæther Olsen

    Ser kjempe godt ut skal lage i morgen

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB13 16.03.2025 07:43:19 handleliste stengt