Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pølse med sommerlig potetsalat

Pølse med sommerlig potetsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. chilipølse eller annen pølse
  • 4 stk. pølsebrød

Potetsalat: :

  • 200 g nypotet
  • 0,5 stk. avokado i grove biter
  • 50 g finsnittet nykål, sommerkål
  • 1 dl majones
  • 1 ss seterrømme
  • 1 ss reven frisk pepperrot
  • 2 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 1 ss søt sennep
  • 1 ts tabasco
  • 2 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • 4 stk. reddik i tynne skiver
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 584 kcal
Fett 42 g
Protein 15 g
Karbohydrater 34 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pølse er skikkelig norsk streetfood. Mat som er enkel å ta med seg på farten, eller som raskt kan gå fra å være den tradisjonelle med ketsjup og sennep til en større smaksopplevelse. Topp pølsa med en frisk potetsalat med reddiker og pepperrot. Yum!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. chilipølse eller annen pølse
  • 4 stk. pølsebrød

Potetsalat: :

  • 200 g nypotet
  • 0,5 stk. avokado i grove biter
  • 50 g finsnittet nykål, sommerkål
  • 1 dl majones
  • 1 ss seterrømme
  • 1 ss reven frisk pepperrot
  • 2 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 1 ss søt sennep
  • 1 ts tabasco
  • 2 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • 4 stk. reddik i tynne skiver
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 584 kcal
Fett 42 g
Protein 15 g
Karbohydrater 34 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Det blir ekstra godt hvis du lager hjemmelagde pølsebrød

 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hjemmelagde pølser

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 22.11.2024 14:43:44