Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pølser i ølbad

Pølser i ølbad

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. pølse

Ølbad:

  • 1 l porter , eller annet mørkt øl
  • 1 stk. rødløk i skiver
  • 2 stk. laurbærblad
  • 6 stk. hel pepper

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har pølsene ligget litt for lenge på grillen? Legg dem i ølbad! De får en deilig smak og holder seg lenge. Ølbadet kan også brukes til marinering og trekking av rå pølser. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. pølse

Ølbad:

  • 1 l porter , eller annet mørkt øl
  • 1 stk. rødløk i skiver
  • 2 stk. laurbærblad
  • 6 stk. hel pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".
Har du hjemmelagde rå pølser kan du bruke ølbadet som marinade, eller trekke de rå pølsene i ølbadet før de grilles ferdig på grillen rett før servering.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Klar for fotball-EM? Dette serverer du til kampen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 23:58:25