Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Porchetta med eple og kål

Porchetta med eple og kål

Ingredienser

porsjoner
  • 2 kg tynnribbe uten bein
  • 1 ts salt
  • 1 ts malt sort pepper
  • 1 stk. hjertesalat eller en liten sommerkål
  • 2 stk. rødt eple
  • 6 skiver grovt rugbrød

Fyll:

  • 1,5 dl hakket bladpersille
  • 3 båter hvitløk
  • 1 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1420 kcal
Fett 118 g
Protein 51 g
Karbohydrater 33 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Den italienske porchettaen kan sammenlignes med norsk ribberull. Norsk tynnribbe møter herlige smaker av sitron og persille. Skjær tykke skiver og server med eple- og kålsalat og grovt rugbrød.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 kg tynnribbe uten bein
  • 1 ts salt
  • 1 ts malt sort pepper
  • 1 stk. hjertesalat eller en liten sommerkål
  • 2 stk. rødt eple
  • 6 skiver grovt rugbrød

Fyll:

  • 1,5 dl hakket bladpersille
  • 3 båter hvitløk
  • 1 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1420 kcal
Fett 118 g
Protein 51 g
Karbohydrater 33 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Porchetta trinnbilder
Porchetta trinnbilder

Rester av porchettaen er kjempegodt som pålegg på brødskiver, eller i en sandwich med focaccia eller surdeigsbrød

Porchetta med eple og kål

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Porchetta – Italias ribberett

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12276, server:MP-PRD-WEB13 03.12.2024 18:12:02