Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Potetvaffel med spekeskinke

Potetvaffel med spekeskinke

Ingredienser

porsjoner

ca. 2 poteter per porsjon.

  • ca. 500 g småpoteter
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 100 g spekeskinke
  • 2 ss smeltet smør til steking
  • 1,5 dl seterrømme

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sprøstekte, små poteter i vaffeljern er en super smårett til juletapasen, eller som forrett når du skal lage mat til mange. Toppet med fyldig rømme og salt spekeskinke. Alternativt kan du også toppe med sprøtt bacon eller fenalår. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

ca. 2 poteter per porsjon.

  • ca. 500 g småpoteter
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 100 g spekeskinke
  • 2 ss smeltet smør til steking
  • 1,5 dl seterrømme

Slik gjør du

trinn du kan merke av

På utkikk etter flere fristende tapasretter? Sjekk ut vår temaside for tapas, for masse inspirasjon til julebordet eller andre festligeter. 

Potetvaffel med spekeskinke

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB12 26.12.2024 17:49:49