Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Marinader

Provencemarinade til helgrilling av lam

Ingredienser

porsjoner
  • 5 dl olivenolje
  • 5 dl hvitvin
  • 1,5 l vann
  • 2 ss malt pepper
  • 2 ss provencekrydder
  • 2 ts hakket frisk ingefær
  • 6 båter hvitløk
  • 150 g salt

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Urter smakssetter denne marinaden, som passer kjempegodt til lammekjøtt. Kan selvsagt brukes til alle typer grillkjøtt, husk bare å justere mengden.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 5 dl olivenolje
  • 5 dl hvitvin
  • 1,5 l vann
  • 2 ss malt pepper
  • 2 ss provencekrydder
  • 2 ts hakket frisk ingefær
  • 6 båter hvitløk
  • 150 g salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB15 13.12.2024 21:46:37