Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Portvinsråkrem

Råkrem med portvin

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. eggeplomme
  • 3 ss sukker
  • 2,5 dl kremfløte
  • ca. 2 ss portvin
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Råkrem med portvin er enkelt og lekkert, og kan serveres som  dessert med litt frisk frukt, eller som krem ved siden av en varm bærterte eller annen type bakverk.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. eggeplomme
  • 3 ss sukker
  • 2,5 dl kremfløte
  • ca. 2 ss portvin

Slik gjør du

  1. Pisk egg og sukker til eggedosis.
  2. Stivpisk kremfløte og vend den forsiktig inn i eggedosisen. Smak til med portvin.

Server gjerne portvinsråkremen med litt fersk fiken, sammen med friske bær eller til en deilig fruktsalat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB12 27.07.2024 14:18:24