Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ramsløksmør

Ramsløksmør

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g ramsløk
  • 300 g smør
  • 0,5 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 197 kcal
Fett 21 g
Protein 1 g
Karbohydrater 2 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Vil du løfte kotelettene, biffen, den bakte poteten eller de ovensstekte eller grillede grønnsakene til nye høyder; lag ramsløksmør!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g ramsløk
  • 300 g smør
  • 0,5 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 197 kcal
Fett 21 g
Protein 1 g
Karbohydrater 2 g

Slik gjør du

1.       Kjør ramsløken et par ganger i en foodprosessor til det er finhakket.

2.       Tilsett mykt smør og sitronskall, og kjør videre til det er godt blandet. Pakk smøret inn i bakepapir, rullet det som en pølse og avkjøl det, slik at det kan skjæres i pene skiver når det er fast.jør ramsløken et par ganger i en foodprosessor til det er finhakket

  1. Kjør ramsløken et par ganger i en foodprosessor til det er finhakket. 
  2. Tilsett mykt smør og sitronskall, og kjør videre til det er godt blandet. 
  3. Pakk smøret inn i bakepapir, rullet det som en pølse og avkjøl det, slik at det kan skjæres i pene skiver når det er fast.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Slik sanker du de første ville vekstene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB15 21.11.2024 07:25:53