Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Vil du løfte kotelettene, biffen, den bakte poteten eller de ovensstekte eller grillede grønnsakene til nye høyder; lag ramsløksmør!
1. Kjør ramsløken et par ganger i en foodprosessor til det er finhakket.
2. Tilsett mykt smør og sitronskall, og kjør videre til det er godt blandet. Pakk smøret inn i bakepapir, rullet det som en pølse og avkjøl det, slik at det kan skjæres i pene skiver når det er fast.jør ramsløken et par ganger i en foodprosessor til det er finhakket
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.