Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Av og til kan det være behov for å trylle fram en liten forrett eller en munnfull med noe godt til aperitifen. Med et stykke postei eller paté og andre ting du sikker har i skapet, lager du de små, lekre og smakfulle kanapeene i løpet av få minutter
1. Skjær av stekeskorpen på posteien og rør den myk med litt konjakk og fløte. Smak til med kvernet pepper.
2. Stikk ut små runde skiver rugbrød, eller skjær hver skive i fire.
3. Fordel posteien på skivene og pynt med appelsin, granateple og timian. Gi kanapèene et lite dryss kvernet pepper til slutt.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.