Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrbiff med kremet viltsaus

Reinsdyrbiff med kremet viltsaus

Ingredienser

porsjoner

Kremet viltsaus:

  • 2 dl viltkraft eller viltfond
  • 2 dl kremfløte
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ss bringebæreddik eller annen eddik
  • 3 ss seterrømme eller créme fraîche
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 563 kcal
Fett 36 g
Protein 52 g
Karbohydrater 6 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Flatbiff av reinsdyr er magert, mørt og smakfullt kjøtt med høy luksusfaktor. Når kjøttet skjæres i skiver er det lett å tilberede som biff og en fryd å servere.  

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Kremet viltsaus:

  • 2 dl viltkraft eller viltfond
  • 2 dl kremfløte
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ss bringebæreddik eller annen eddik
  • 3 ss seterrømme eller créme fraîche
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 563 kcal
Fett 36 g
Protein 52 g
Karbohydrater 6 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server reinsdyrbiffene med svidd vårløk, kremet viltsaus og pynt med frisk timian.  En god potetstappe eller ovnsbakte poteter smaker også godt til. 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 24.11.2024 16:21:03