Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrfilet med bakte grønnsaker

Reinsdyrfilet med bakte grønnsaker

Ingredienser

porsjoner

Bakte grønnsaker:

  • 150 g jordskokk
  • 2 stk. gulrot
  • 4 stk. persillerot
  • 0,5 stk. brokkoli
  • 3 ss honning
  • 3 ss balsamicoeddik
  • 4 kvister frisk timian
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 437 kcal
Fett 13 g
Protein 47 g
Karbohydrater 29 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftig og mør reinsdyrfilet servert med bakte grønnsaker - enkelt og supergod helgemiddag!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Bakte grønnsaker:

  • 150 g jordskokk
  • 2 stk. gulrot
  • 4 stk. persillerot
  • 0,5 stk. brokkoli
  • 3 ss honning
  • 3 ss balsamicoeddik
  • 4 kvister frisk timian
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 437 kcal
Fett 13 g
Protein 47 g
Karbohydrater 29 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Reinsdyrfilet med portvinssaus 3a

Reinsdyrfileten er lite stekt på 53-55 °C, medium på 60 °C, medium pluss på 65-70 °C og gjennomstekt på 75 °C. 

Anrett bakte grønnsaker på tallerkener. Skjær reinsdyrfilet i store biter på skrå og legg på toppen av grønnsakene. Pynt med litt frisk timian.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12671, server:MP-PRD-WEB11 15.01.2025 06:47:33