Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Reinsdyrretten er laget etter inspirasjon fra retten Lihkku Beivvin. Orginaloppskriften sikret Jan Ivar Nykvist andreplass under reinsdyrkonkurransen arrangert av Mathallen Vulkan på samenes nasjonaldag 6. februar 2013.
Server rosastekt reinsdyrfilet med karamellisert blomkålpuré, marinert rosenkål og blåbærsirup.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.