Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Reinsdyrfilet er noe av det mest eksklusive du kan tilberede og her har den fått følge av en fantastisk plommesaus.
Reinsdyrfileten er lite stekt på 53-55 °C, medium på 60 °C, medium pluss på 65-70 °C og gjennomstekt på 75 °C.
Server reinsdyrfilet med blomkålpuré eller selleripuré, plommesaus og aspargesbønner.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.