Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Ytrefilet av rein er skikkelig festmat og passer perfekt som en forrett til resten av festmenyen. Her får den smakfulle fileten følge av myk rødbetepuré, blåbærbraisert kålrot og fargerikt pulver av frysetørket bringebær.
Anrett reinsdyrfilet med rødbetpuré, blåbærbraisert kålrot, høvlet rå kålrot, og pynt med pulver av frysetørket bringebær og dill. Ha gjerne på litt av blåbærsaften fra stekingen av kålrot.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.