Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrpølse med multechutney

Reinsdyrpølse med multechutney

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. reinsdyrpølse
  • 2 stk. lompe
  • 4 stilker frisk timian

Multechutney:

  • 1 stk. sjalottløk
  • 250 g multer
  • 100 g sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 0,5 stk. hel kanel
  • 1 stk. stjerneanis
  • 2 stk. hel nellik
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 236 kcal
Fett 15 g
Protein 8 g
Karbohydrater 16 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Server en spennende tapas med reinsdyrpølse og multechutney neste gang du får gjester. Ikke bare er den enkel, men den er også skikkelig digg! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. reinsdyrpølse
  • 2 stk. lompe
  • 4 stilker frisk timian

Multechutney:

  • 1 stk. sjalottløk
  • 250 g multer
  • 100 g sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 0,5 stk. hel kanel
  • 1 stk. stjerneanis
  • 2 stk. hel nellik
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 236 kcal
Fett 15 g
Protein 8 g
Karbohydrater 16 g

Slik gjør du

  1. Start med multechutney. Rens sjalottløk og finhakk den. Ha sjalottløk, multer, sukker, eddik og krydderier i en kjele. Kok opp og la det småkoke i 15-20 minutter, eller til blandingen har tyknet. 
  2. Fres pølser i en varm stekepanne med litt smør til de er gjennomvarme. 
  3. Del pølsene i ca. 4 biter. Del lomper i strimler litt mindre enn pølsebitene.
  4. Surr en lompestrimmel rundt hver pølsebit, og fest med en cocktailpinne.

Server pølsebitene med multechutney og frisk timian på toppen. 

Reinsdyrpølse med multechutney

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 23.11.2024 11:14:35