Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrpølser med konjakk

Reinsdyrpølser med konjakk

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g reinsdyrskav
  • 200 g medisterdeig
  • 2 ts salt
  • 1 ts malt hvit pepper
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 2 ss rapsolje
  • 2 ss kremfløte
  • 0,5 dl vann
  • 2 ss konjakk
  • ca. 30 g svinetarm
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Lag pølsene selv og inviter gode venner til bords. Gjerne de av vennene dine som mener at den beste maten har to ender. Reinsdyrpølser med et lite forførende hint av konjakk er snaddemat for pølsekjennere.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g reinsdyrskav
  • 200 g medisterdeig
  • 2 ts salt
  • 1 ts malt hvit pepper
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 2 ss rapsolje
  • 2 ss kremfløte
  • 0,5 dl vann
  • 2 ss konjakk
  • ca. 30 g svinetarm
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server pølsene for eksempel med rødbeter, sennep, råstekte poteter og salat.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB14 16.03.2025 07:33:42 handleliste stengt