Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrstek med bakte grønnsaker - alternativ 1

Reinsdyrstek med honningglaserte grønnsaker

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. reinsdyrstek
  • 2 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 6 stk. einebær
  • 3 dl hvitvin ,buljong eller vann
  • 1 stk. løk
  • 4 båter hvitløk

Honningglaserte grønnsaker:

  • 500 g persillerot
  • 200 g aspargesbønner
  • 1 bunt vårløk
  • 2 ss smør til steking
  • 2 ss honning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Reinsdyrstek er en eksklusiv råvare med smak av norsk natur. Med honningglaserte grønnsaker som følge har du en deilig middag til dine gjester eller en litt finere søndagsmiddag til familien.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. reinsdyrstek
  • 2 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 6 stk. einebær
  • 3 dl hvitvin ,buljong eller vann
  • 1 stk. løk
  • 4 båter hvitløk

Honningglaserte grønnsaker:

  • 500 g persillerot
  • 200 g aspargesbønner
  • 1 bunt vårløk
  • 2 ss smør til steking
  • 2 ss honning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne små, kokte poteter eller hasselbackpoteter til, og en god kremet viltsaus med sopp.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB13 15.03.2025 13:07:48 handleliste stengt