Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Remulade er en smaksatt majones tilsatt grovhakket kapers, sylteagurk og løk. Den har en noe syrligere smak enn majones og passer ekstra godt til roastbiff. Den hjemmelagde versjonen er som oftest mye bedre en den du får kjøpt ferdig i butikken.
Bruk romtempererte ingredienser.
1. Visp eggeplomme sammen med sennep og sitronsaft et par minutter. Spe forsiktig med olje i en tynn stråle under kraftig visping.
2. Tilsett kapers, persille, sylteagurk og sjalottløk. Bland godt og smak til med salt og pepper.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.