Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Fiken er kjempegodt! Ricottafiken er veldig enkelt å lage og tar seg veldig godt ut, både som tiltygg til velkomsdrinken og på tapasbordet
1. Skjær av toppene på fikenene. Skrap ut fikenkjøttet fra toppene og litt kjøtt ut av bunnene. Bland kjøttet med ricotta, spekeskinke pepper og basilikum.
2. Fyll fikenbunnene med ricottablandingen og sett på toppene før servering.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.