Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Roastbiff smaker ypperlig, enten den serveres varm eller kald. Elgkjøttet gir roastbiffen et skogens sus. Steker du en stor roastbiff blir det kanskje litt igjen som du kan bruke som pålegg på brødskiva.
Server elgroastbiff med fløtestuede grønnsaker. Rørte tyttebær og pickles smaker godt til.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.