Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Roastbiffsmørbrød

Roastbiff­smørbrød

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive rug brød
  • 5 g smør
  • 2 blader hodesalat
  • 30 g roastbiff
  • 10 g remulade
  • 1 skive sylteagurk
  • 3 ringer rå rødløk
  • 1 båt tomat
  • 1 ss sprøstekt løk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 314 kcal
Fett 16 g
Protein 14 g
Karbohydrater 26 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Et skikkelig roastbiffsmørbrød med remulade, sylteagurk og løk er kjempegodt og passer i alle typer sammenkomster eller når du er fysen på noe godt. Steker du roastbiff selv kan man kalle det et smakfullt skrytesmørbrød.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive rug brød
  • 5 g smør
  • 2 blader hodesalat
  • 30 g roastbiff
  • 10 g remulade
  • 1 skive sylteagurk
  • 3 ringer rå rødløk
  • 1 båt tomat
  • 1 ss sprøstekt løk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 314 kcal
Fett 16 g
Protein 14 g
Karbohydrater 26 g

Slik gjør du

1. Bre smør utover på brødskiven. Vask salatblader, tørk dem lett og legg dem på skiven.

2. Legg roastbiffskiver pent på og ha på remulade, syltet agurk, rødløk, tomat og sprø løk.

Potetsalat smaker også godt til smørbrødet. 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Klar for fotball-EM? Dette serverer du til kampen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 23.11.2024 02:37:50