Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Rødbetsalat er et godt tilbehør til posteier og pateer. Salaten smaker dessuten godt til rull, sylte og tunge, og ikke minst i lefseruller!
1. Hell av rødbetlaken. Kutt rødbete, eple og løk i små terninger og ha det i en bolle.
2. Bland majones og fløte, og vend dette inn i rødbetblandingen. Ha i karve og smak til med salt og sukker.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.