Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rødbetsalat

Rødbetsalat

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 glass syltede rødbeter ca. 500 g
  • 2 stk. grønt eple
  • 1 stk. sjalottløk
  • 3 ss majones
  • 3 ss kremfløte
  • 1 ts karve
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 233 kcal
Fett 11 g
Protein 3 g
Karbohydrater 28 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (8)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rødbetsalat er et godt tilbehør til posteier og pateer. Salaten smaker dessuten godt til rull, sylte og tunge, og ikke minst i lefseruller!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 glass syltede rødbeter ca. 500 g
  • 2 stk. grønt eple
  • 1 stk. sjalottløk
  • 3 ss majones
  • 3 ss kremfløte
  • 1 ts karve
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 233 kcal
Fett 11 g
Protein 3 g
Karbohydrater 28 g

Slik gjør du

1. Hell av rødbetlaken. Kutt rødbete, eple og løk i små terninger og ha det i en bolle.

2. Bland majones og fløte, og vend dette inn i rødbetblandingen. Ha i karve og smak til med salt og sukker.

Kjøp ferdig rødbetsalat og tilsett 1/2 eple i små terninger og 2 ss fløte for at den skal få et hjemmelaget preg. En stilk selleri i små biter gir en frisk opplevelse.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 07:21:14