Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rødvinsgryte

Rødvinsgryte

Ingredienser

4  porsjoner
  • 600 g flatbiff av storfe i terninger, ca. 3 x 3 cm
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 2 pk rødvinsaus
  • 10 stk. sjalottløk
  • 2 stk. grønn paprika
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 264 kcal
Fett 10 g
Protein 36 g
Karbohydrater 6 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Snu litt på rødvinsglasset. Ha litt i sausen også. Rødvinsgryte er en rask og enkel rett. Den har en fyldig vinsmak som fremhever kjøttet. God appetitt!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 600 g flatbiff av storfe i terninger, ca. 3 x 3 cm
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 2 pk rødvinsaus
  • 10 stk. sjalottløk
  • 2 stk. grønn paprika
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 264 kcal
Fett 10 g
Protein 36 g
Karbohydrater 6 g

Slik gjør du

  1. Lag rødvinssaus etter oppskrift på posen. Brun kjøttet raskt på god varme i to omganger.
  2. Legg kjøttet over i rødvinsausen. Skrell løken. Skjær paprika i biter og fres disse i en stekepanne sammen med løken. 
  3. Ha grønnsakene i sausen, la det trekke like under kokepunktet, i ca. 20 minutter til kjøttet er mørt. Smak til med krydder.

Server med ris, kokte poteter eller potetmos og salat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB15 21.11.2024 07:29:18