Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Lenge leve tradisjonene! Røkt svinekam i ovn, med deilige norske rotgrønnsaker, er festmat som både gamle og unge setter pris på. De søte rotgrønnsakene er en god kontrast til det røkte kjøttet, og deilig urtesmør på toppen gir ekstra smak.
Dryss gjerne litt hakkede friske urter over grønnsakene før servering. Server gjerne med en deilig potetmos eller smakfull selleri- og potetmos.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.