Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Romkrem lages på samme måte som en eggekrem, og er et utmerket følge til frisk eller hermetisk frukt. Romkrem kan også serveres til eplekake eller på en Pavlova med frukt og bær.
1. Ha alle ingrediensene i en kjele og visp det jevnt.
2. Varm opp under omrøring til kremen begynner å tykne. Smak til med rom. Avkjøl i kaldt vann.
Server gjerne romkrem som følge til frisk eller hermetisk frukt og bær.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.