1. Forvarm stekeovnen til 200 °C.
2. Skjær kjøtt og grønnsaker i ca. 2 cm biter
3. Kok opp sausen og bland inn kjøtt, grønnsaker og hakkede tomater. Kok opp og smak til med salt, pepper og timian. Bland evt inn rømme og sukkerkulør.
4. Hell gryteretten i en dyp, ildfast form. Ikke fyll helt opp, la det være plass til poteter.
5. Knus potetene grovt med en gaffel og krydre med litt salt og pepper. Legg de knuste potetene som et lokk på toppen. Fordel små biter smør over.
6. Plasser formen på rist midt i ovnen og stek i 15-20 minutter og stek i 20-25 minutter, eller til alt er er gjennomvarmt og potetlokket har fått fin farge.
7. Ta formen forsiktig ut av ovnen og server rykende varm.Forvarm stekeovnen til 200 °C.
Skjær kjøtt og grønnsaker i ca. 2 cm biter
Kok opp sausen og bland inn kjøtt, grønnsaker og hakkede tomater. Kok opp og smak til med salt, pepper og timian. Bland evt inn rømme og sukkerkulør.
Hell gryteretten i en dyp, ildfast form. Ikke fyll helt opp, la det være plass til poteter.
Knus potetene grovt med en gaffel og krydre med litt salt og pepper. Legg de knuste potetene som et lokk på toppen. Fordel små biter smør over.
Plasser formen på rist midt i ovnen og stek i 15-20 minutter og stek i 20-25 minutter, eller til alt er er gjennomvarmt og potetlokket har fått fin farge.
Ta formen forsiktig ut av ovnen og server rykende varm.