Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Squashsuppe med strimlet svinebiff

Squashsuppe med strimlet svinebiff

Ingredienser

4  porsjoner

Squash- og basilikumsuppe:

  • 3 stk. grønn squash
  • 1 stk. løk
  • 4 båter hvitløk
  • 0,5 l vann
  • 1 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 1 potte frisk basilikum
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 0,25 ts pepper

Topping til suppen:

Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dette er en herlig lettlaget og frisk suppe som kan serveres både kald og varm. Med strimlet svinebiff og litt godt brød til blir dette et ordentlig godt suppemåltid.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner

Squash- og basilikumsuppe:

  • 3 stk. grønn squash
  • 1 stk. løk
  • 4 båter hvitløk
  • 0,5 l vann
  • 1 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 1 potte frisk basilikum
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 0,25 ts pepper

Topping til suppen:

Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Vær veldig forsiktig når du kjører glovarm suppe i blender. Fyll den bare halvfull og begynn alltid på laveste hastighet. Blend suppen i flere omganger om nødvendig og hold gjerne et kjøkkenhåndkle over åpningen på toppen for sikkerhetsskyld.

Server også gjerne litt brød til suppen.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB11 14.03.2025 01:25:26 handleliste stengt