Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Stifado er en klassisk gresk gryte som kan lages med den type kjøtt du har for hånden. Vi har brukt storfekjøtt i denne oppskriften. Smaken er formidabel.
Visste du at: Norge består av store områder med gress. Disse områdene kan brukes til mat, men da er vi avhengig av våre drøvtyggere som storfe og sau.
Server gryten med salat og godt brød.
Vi har flere gode oppskrifter på greske gryter, blant annet giouvetsi, som minner mye om stifado.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.