Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Sabayon er en skummende og luftig dessertsaus som blir til ved at man pisker eggeplommer, sukker og vin over vannbad. Det italienske navnet på herligheten, som passer så perfekt i følge med frukt eller bær, er zabaglione.
Server vinsausen i dessertskåler med frukt eller bær og gratiner med en skibrenner eller med grillfunksjonen i ovnen.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.