Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Salat med asparges

Salat med asparges

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 stk. ekebladsalat
  • 0,5 stk. grønn lollo salat salat
  • 1 bunt frisk grønn asparges
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 1 stk. rødløk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 30 kcal
Fett 0 g
Protein 2 g
Karbohydrater 4 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En fargerik og frisk salat passer nesten til all slags mat, og kan godt fungere som en forrett i en større meny. Denne salaten, med frisk asparges og cherrytomat er superenkel å lage, og passer perfekt sammen med sommerens grillmat.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 stk. ekebladsalat
  • 0,5 stk. grønn lollo salat salat
  • 1 bunt frisk grønn asparges
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 1 stk. rødløk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 30 kcal
Fett 0 g
Protein 2 g
Karbohydrater 4 g

Slik gjør du

  1. Kok asparges i lettsaltet vann i 2 minutter. Avkjøl i kaldt vann.
  2. Vask og del cherrytomatene i to. Skrell og skjær rødløken i tynne skiver.
  3. Vask og riv salatbladene over i en bolle. Bland inn grønnsakene.
Server din favorittdressing ved siden av.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 12:52:20