Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Søtt og salt smaker overraskende godt sammen. Denne salaten med spekeskinke og jordbær lager du i en fei. Enklere gjestemat finner du neppe.
1. Legg spinaten på et fat eller på porsjonstallerkener.
2. Riv spekskinke i passende biter og legg over spinatbladene. Bruk en ostehøvel og skjær biter av osten og ha over salaten.
3. Ringle over honning, og avslutt med litt kvernet pepper og mynteblader.
Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.