Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sarah Bernard

Sarah Bernhardt

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 20 kaker.

  • ca. 500 g ferdig kransekakemasse

Trøffelkrem:

  • 3 dl kremfløte
  • 150 g kokesjokolade

Sjokoladeglasur:

  • 100 g kokesjokolade
  • 4 ss kokosfett (delfiafett)

Pynt:

  • ca. 50 g mandelflak
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 5211 kcal
Fett 338 g
Protein 88 g
Karbohydrater 431 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (24)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sarah Bernhardt er en klassiker, og en deilig liten kake. Små bunner av kransekakemasse som toppes med sjokoladekrem, og til slutt dekkes kakene med smeltet sjokolade. Mmm!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 20 kaker.

  • ca. 500 g ferdig kransekakemasse

Trøffelkrem:

  • 3 dl kremfløte
  • 150 g kokesjokolade

Sjokoladeglasur:

  • 100 g kokesjokolade
  • 4 ss kokosfett (delfiafett)

Pynt:

  • ca. 50 g mandelflak
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 5211 kcal
Fett 338 g
Protein 88 g
Karbohydrater 431 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Oppbevar kakene kaldt eller sett dem i en plastboks og frys dem ned. Her er flere tips til julekaker du kan bake i god tid og sette i fryseren.

 

Vil du lage Sarah Bernhardt på en enklere måte, så kan du ta en titt på Sarah Bernhardt i langpanne, som er blitt veldig populære!

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB13 21.12.2024 13:35:50