Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Andeconfit med sitrussalat

Sitrussalat

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. appelsin
  • 2 stk. blodappelsin
  • 1 stk. grapefrukt
  • 1 stk. granateple
  • 4 stilker frisk mynte
  • 2 ss grovhakket pistasjnøtter
  • 2 ss honning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 359 kcal
Fett 5 g
Protein 8 g
Karbohydrater 66 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sitrussalat er et friskt og fargerikt tilbehør, som smaker godt til både kalkun og kylling. Server også gjerne salaten som en frisk vegetarrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. appelsin
  • 2 stk. blodappelsin
  • 1 stk. grapefrukt
  • 1 stk. granateple
  • 4 stilker frisk mynte
  • 2 ss grovhakket pistasjnøtter
  • 2 ss honning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 359 kcal
Fett 5 g
Protein 8 g
Karbohydrater 66 g

Slik gjør du

  1. Skjær skallet av appelsin, blodappelsin og grapefrukt.
  2. Kutt blodappelsin og halvparten av appelsinen i skiver.
  3. Kutt resten av appelsinen og grapefrukt i hinnefrie båter. Rens granateple.
Anrett skiver og båter av sitrusfrukter på et fat. Dryss på mynte, granateple og grovhakked pistasjenøtter, og ringle over honning.

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 07:28:56