Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Skinkeinnbakt breiflabbfilet

Skinkeinnbakt breiflabbfilet

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g breiflabbfilet
  • 80 g spekeskinke
  • 200 g gulrot
  • 200 g sellerirot
  • 200 g pastinakk
  • 1 stk. hvitløk , gjerne fersk
  • 3 ss olivenolje

Linser:

  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk i skiver
  • 150 g grønne linser
  • 1 ss smør
  • 4 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 3 stilker frisk timian
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Har du lyst til å teste kokken i deg selv, er oppskriften på skinkeinnbakt breiflabbfilet en du bør starte med. Den er ikke veldig krevende, men smaken vil garantert overraske deg – spennende og utradisjonelt.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g breiflabbfilet
  • 80 g spekeskinke
  • 200 g gulrot
  • 200 g sellerirot
  • 200 g pastinakk
  • 1 stk. hvitløk , gjerne fersk
  • 3 ss olivenolje

Linser:

  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk i skiver
  • 150 g grønne linser
  • 1 ss smør
  • 4 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 3 stilker frisk timian

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Breiflabb kan også erstattes med annen fersk, hvit fisk i denne oppskriften.

Breiflabb kan også erstattes med annen fersk, hvit fisk i denne oppskriften.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 16.07.2024 10:52:30