Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Sprø svor minner om selveste julekvelden! Den saftige skinkesteken i kombinasjon med en frisk rødkål- og rødbetsalat er snadder gjestemat med deilige smaker av jul.
Bruk en ostehøvel til å snitte rødkålen, da blir strimlene ekstra tynne og delikate. Har den snittede løken en sterk smak, kan den ligge i kaldt noen minutter før vannet helles av, og løken blandes med resten av salaten.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.