Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Snitter med skinkestek

Snitter med skinkestek

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive brød
  • 1 ts smør
  • 2 blader crispisalat eller annen salat
  • 4 skiver skinkestek
  • 1 ss surkål
  • 2 ts finhakket rødløk
  • 1 stk. svisker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 125 kcal
Fett 4 g
Protein 8 g
Karbohydrater 12 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Snitter er den folkekjære norske brødskiva kledd til fest. Det er egentlig små kunstverk og heter på fransk Canapé à la norvégienne. Snitter serverer man gjerne til sammenkomster som bryllup, konfirmasjon, dåp, mottagelse etter begravelse eller andre passende anledninger.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive brød
  • 1 ts smør
  • 2 blader crispisalat eller annen salat
  • 4 skiver skinkestek
  • 1 ss surkål
  • 2 ts finhakket rødløk
  • 1 stk. svisker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 125 kcal
Fett 4 g
Protein 8 g
Karbohydrater 12 g

Slik gjør du

  1. Ha smør på brødskiven. Del skiven i to på tvers. 
  2. Vask salatblader og legg dem på brødskiven.
  3. Legg et par tynne skiver skinkestek på hver av de halve skivene.
  4. Pynt med surkål, finhakket rødløk, svisker og friske urter.
Legg snittene pent på en fat og de pynter opp bordet for deg. Husk å beregne minst 5 snitter per porsjon.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 21.11.2024 15:10:22