Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Snitter med spekeskinke og eggerøre er sommerlig, smakfullt og godt. Sørg for en god variasjon av kjøtt, fisk, egg og ost når du velger snitter.
Legg snittene pent på et fat og de pynter opp bordet for deg. Husk å beregne minst 5 snitter per porsjon.
Har du allerede valgt snitter med laks og eggerøre, og synes det holder med én snitte med eggerøre, så kan du alternativt lage snitter med spekeskinke og waldorfsalat.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.