Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
En deilig hjemmelaget gløggvariant som passer for deg som vil ha et alkoholfritt alternativ.
Synes du gløggen er for sterk, kan du tilsette litt mer vann.
Bruk oppskriften som en basis og prøv deg fram med andre smaker og krydder, for eksempel appelsin eller klementin og stjerneanis. Du kan også tilsette litt alkohol, for eksempel en mild akevitt.
Lager du gløggen i god tid før den skal serveres, kan du oppbevare den på flasker. Da blir det også fine julegaver! Sil bort krydderet og hell den varme gløggen over på rene, varme flasker. Skru på kork og oppbevar flaskene kaldt.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.