Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Klassisk grillmat forblir en favoritt år etter år! Saftig spareribs med BBQ-saus, frisk coleslaw og syltet rødløk. Alt tilbehøres kan preppes i forkant, og lages i store porsjoner for en lang grillsommer. Og du, her er det lov til å spise med henda!
Prepp gjerne en stor porsjon av BBQ-saus, syltet rødløk og coleslaw når du først er i gang, og oppbevar i tette bokser, så har du tilbehør til flere middager fremover.
Coleslaw bør stå kaldt i minst én time før servering, og kan med fordel lages dagen i forveien. Prepp gjerne en stor porsjon når du først er i gang, og oppbevar i tette bokser, så har du coleslaw til flere middager fremover.
Løken blir best om den får stå og utvikle smak en stund.
Skjær spareribs i skiver mellom beina, og ha over BBQ-saus. Server med coleslaw, syltet rødløk - og kanskje en serviett eller to!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.